Na této stránce jsou použity soubory cookies. Prosím seznamte se s naším Prohlášením k ochraně osobních údajů a souborům cookie. Užitím naší webové stránky vyjadřujete s tímto Prohlášením svůj souhlas.

Ochrana osobních údajů na tomto webu

Veškeré osobní údaje poskytované návštěvníkem jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnou legislativou České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a zákonem o elektronických komunikacích č. 127/2005 Sb. Jsme připraveni také na Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, tak zvané “GDPR”. 

Na webu oknavyroba.cz probíhá sběr osobních údajů přímo od subjektu (vyplníte kontaktní/poptávkový formulář). 

Web oknavyroba.cz ani správce webu nesbírá osobní údaje a nepředává dalším příjemcům ani správcům. 

Níže najdete kontakt na pověřenou osobu, která má ve společnosti Pyrhura s.r.o. ochranu osobních údajů na starosti, technické informace o zpracování a zabezepečení osobních údajů.

Osobní údaje získané od subjektu

1. kontaktní formulář

kontaktni formular
Na více místech webu www.oknavyroba.cz je tento standarní kontaktní formulář. Slouží osobám, které mají zájem o služby poskytované na tomto webu. Povinná pole pro odeslání formuláře jsou jméno, telefon, emailová adresa a vzkaz pro oknavyroba.cz. Tyto informace jsou pouze zaslány na náš email a nikam se dále neukládají. Povinnost těchto polí je z důvodu lepší zpětné vazby a co nejrychlejší komunikace.
Osobní údaje: jméno, telefonní číslo, e-mailová adresa, vzkaz
Získání osobního údaje: od subjektu
Zákonnost: souhlas subjektu
Účel: kontaktní informace využitelné pro uživatelskou podporu nebo vznik smluvního vztahu

 

2. poptávkový formulář

poptavkovy formular
Na webu oknavyroba.cz jsme pro Vás zřídili nezávaznou poptávku spolu s kalkulačkou, která Vám spočítá přibližnou cenu poptávané renovace. Tato nezávazná poptávka má za úkol urychlit celou komunikaci při zřizování renovace. Před odesláním poptávkového formuláře žádáme o zaškrtnutí pole se souhlasem zpracování osobních údajů. Pokud toto pole nezaškrtnete, počítejte prosím s dramatickým snížením kvality komunikace z naší strany.
Osobní údaje: jméno, telefonní číslo, e-mailová adresa, adresa realizace, adresa, město, psč, míry oken
Získání osobního údaje: od subjektu
Zákonnost: souhlas subjektu
Účel: kontaktní informace využitelné pro uživatelskou podporu nebo vznik smluvního vztahu

 

Pověřená osoba pro ochranu osobních údajů

Firma Pyrhura s.r.o. nemá povinnost zřídit funkci pověřence pro ochranu osobních údajů (ve smyslu článku č. 37 - "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů") Pro dotazy týkající se ochrany osobních údajů nás prosím kontaktujte na emailu info@oknavyroba.cz

call me

Zavoláme obratem zpět

Přečtěte si, jak nakládá tento web s osobními údaji

kalkulačka

Kalkulačka